Breaking News

latest

Elev al Școlii Gimnaziale Răcătău BĂTUT în pauză de soțul femeii de serviciu!

La data de 15.02.2023, un minor în vârstă de 15 ani, elev al Școlii Gimnaziale Răcătău-Răzești, a anunțat autoritățile pentru că...

La data de 15.02.2023, un minor în vârstă de 15 ani, elev al Școlii Gimnaziale Răcătău-Răzești, a anunțat autoritățile pentru că a fost victima unei agresiuni, la școală. 

Pe surse aflăm că un bărbat, soțul femeii de serviciu din Școala Gimnazială, a pătruns în incinta școlii și ar fi lovit minorul, aplicându-i o palmă în zona capului.

Bărbatul este acum cercetat pentru lovire sau alte violențe, întocmindu-se un dosar penal!

Foto facebook


Bună ziua Bacău a atras atenția că situația bullying-ului din școlile județului Bacău a ajuns la o cotă alarmantă. Copiii își fac dreptate singuri, părinții patrund în scoli și agresează elevi și profesori, profesorii agresează elevi sau alți profesori, directorii sunt incapabili să gestioneze aceste crize. Totul sub un management defectuos al inspectoratului școlar județean, management care nu mai poate continua! 

Situația agresiunilor din incinta unităților școlare sau în proximitatea lor, este mult mai gravă decât pare. Zilnic Inspectorul Școlar este anunțat de agresiuni, dar nu pare să fie afectat. Cu un buton de semnalare agresiuni pe un site care oricum nu intra nimeni și o strategie făcută în 2 zile, nu se rezolvă situația. Mai mult, cei care sunt responsabili de acțiuni se pare că nu pot mai mult!! Niciun comentariu