Breaking News

latest

EȘEC al Inspectoratului Școlar Bacău privind butonul de sesizări abuzuri. ZERO sesizări!

Acum 5 zile, Inspectoratul Școlar Județean Bacău anunța o măsură "concretă" de combatere a bullying-ului și violenței în școli, un...Acum 5 zile, Inspectoratul Școlar Județean Bacău anunța o măsură "concretă" de combatere a bullying-ului și violenței în școli, un așa numit buton de sesizări abuzuri pe site-ul inspectoratului. Totul după ce noi, Bună ziua Bacău, am adus în opinia publică cazuri nerezolvate de inspectorat, de ani de zile.

Marea reformă care ar fi trebuit să sperie bullying-ul s-a dovedit un fâs! 

Pe surse, aflăm că până la acest moment, pe site-ul inspectoratului școlar nu s-a semnalat nici-un incident. Între timp, pe pagina noastră de Facebook, primim zilnic sesizări de incidente diverse din învățământul băcăuan. Incidente pe care le vom face publice! 


Dacă judecăm după numărul de sesizări primite de inspectoratul școlar băcăuan, am putea spune că situația este roz, dar NU este așa. Cadre didactice care se judecă între ele pentru abuzuri sexuale, corn și lapte stricate primite de elevi, wc-uri în fundul școlilor în plină iarnă și ger, școli fără apă și lemne, ingerințe politice, agresiuni diverse, inspectori care fac treaba murdară pentru unii în inspectorat etc. Acestea sunt doar o parte din cazurile semnalate către noi și de care ne ocupăm! 

Tot pe surse, aflăm că Ministrul Educației - Ligia Deca a aflat personal de situațiile semnalate de noi la Bacău, fapt pentru care ne așteptăm la măsuri imediate! 


Niciun comentariu