Breaking News

latest

UPDATE: Schimb de palme între o profesoară și o elevă în timpul orelor!

Foto ilustrativă O profesoară de la Colegiul National Pedagogic "Stefan cel Mare", Bacău este în centrul unui incident soldat cu a...

Foto ilustrativă

O profesoară de la Colegiul National Pedagogic "Stefan cel Mare", Bacău este în centrul unui incident soldat cu agresiune în timpul orelor. Totul s-ar fi întâmplat în luna decembrie 2022, unde, o elevă s-ar fi ridicat din bancă pentru a merge la baie, pe fondul unei stări de amețeală, moment în care profesoara s-ar fi năpustit asupra ei, i-ar fi dat o palmă, iar reacția elevei în stare de confuzie a fost să reacționeze la fel, după cum ne spun elevele:

Doamna profesoara a început totul, țipând la eleva, și vorbindu-i cu un ton foarte ridicat și cu un aer foarte superior, respectiva eleva s-a ridicat din banca spunând ca merge la baie sa se liniștească pentru ca nu se simte bine și vrea sa se liniștească singura, doamna a tras-o de mâna, zgâriind-o pe eleva și învinețind-o, au început niște schimburi de replici mai dure intre ele, când doamna profesoara i-a dat o palma elevei, fata spunând “nu cred ca a-ți făcut asta”, apoi a ripostat si ea, s-a continuat acest lucru pana când au intervenit colegii mei. (sursa anonima)

 

În urma acestui incident, conducerea școlii a decis sancționarea elevei, dar și a profesoarei. 


 UPDATE: Punct de vedere a Colegiului National Pedagogic "Stefan cel Mare" Bacău!

Având în vedere cele expuse în spațiul public, facem următoarele precizări:

Incidentul la care se face referire, face obiectul unei anchete ale instituției abilitate. La nivelul Colegiului National Pedagogic "Stefan cel Mare" s-a luat act imediat de acel incident, s-au vizionat acele scene, s-a informat inspectoratul școlar și instituțiile de anchetă. Consiliul de administrație al Colegiului National Pedagogic "Stefan cel Mare" s-a întrunit imediat, s-au aplicat sancțiunile votate de consiliu, respectiv mutarea elevei la o altă clasă și mustrarea scrisă a profesoarei. 

Reamintim că în județul Bacău, fenomenul bullying-ului în școli este scăpat de sub control, inspectoratul școlar ori se face că nu vede ori mușamalizează aceste cazuri (așa cum am prezentat într-un articol precedent aici). 

Niciun comentariu