Breaking News

latest

REVOLTĂTOR: Un elev de 13 ani din Bacău merge cu TEAMĂ la școală de frica bătăilor!

Fenomenul bullying-ului în școli este scăpat de sub control în Județul Bacău. Sistemul de învățământ local este umbrit de evenimente de agre...


Fenomenul bullying-ului în școli este scăpat de sub control în Județul Bacău. Sistemul de învățământ local este umbrit de evenimente de agresiune gravă din interiorul unităților școlare, directorii ascund evenimentele de agresiune, inspectoratul școlar județean se face că lucrează.

Așa se face că la presiunea presei, ies la iveală cazuri grave de agresiune, precum cel pe care vi-l prezentăm azi, unde, un elev de 13 ani este nevoit să meargă la psiholog și psihiatru pentru a se trata de agresiunile colegilor săi/ale profesorilor. 

Elevul susține că este agresat de colegii săi, este victima bullying-ului în școli, nimeni nu-l apară, ajută, merge cu frică în fiecare zi la școală, în speranța că poate azi nu este agresat, nu este umilit!Revoltător este faptul că autoritățile care ar trebui să-l apere știau, știu de cazul său, tergiversează și amână decizii care l-ar salva chiar azi de presiunea și agresiunile la care este supus. Inspectoratul Școlar Județean se ocupă de politizarea numirilor în funcțiile de directori, se răfuiește cu membrii politici, inclusiv cu proprii membrii de partid, se fac că lucrează și prezintă măsuri și strategii de formă, lipsite de conținut. Între timp, la nivel județean ies la iveală zeci de cazuri de bullying, nereguli grave, ingerințe politice, neajunsuri și chiar cazuri de corupție.

Elevul despre care vă povestim mai sus este un exemplu clar de victimă a bullying-ului în școli, un elev care încearcă să-și depășească fricile dobândite în școală, un elev care este pe punctul de a renunța la școală, nu pentru că nu vrea, ci pentru că nu mai poate fizic și psihic să fie umilit de sistem!


Niciun comentariu