Breaking News

latest

Școlile din Bacău nu dau doi bani pe strategia Inspectoratului Școlar privind combaterea bullying-ului!

Plecând de la titlul strategiei anunțate cu surle și trâmbițe de inspectoratul școlar județean bacău, observăm că strategia asta nu sperie p...

Plecând de la titlul strategiei anunțate cu surle și trâmbițe de inspectoratul școlar județean bacău, observăm că strategia asta nu sperie pe nimeni, mai mult, nici nu se dorește combaterea fenomenului de bullying, ci doar reducerea lui!

Captură strategie

Marea strategie aprobată de inspectorat în data de 08.02.2023, la care au contribuit nu mai puțin de 7 inspectori școlari, transmisă electronic către toate unitățile școlare, nu a interesat pe nimeni. Mai exact, printre măsurile irefutabile de reducere a fenomenului de bullying era o primă măsura de implementat, și cea mai importantă:

La nivel de școala: afișarea în loc vizibil a adresei de email unde pot fi raportate cazurile de violență și bullying, postarea pe site-ul școlii și pe pagina de facebook.


Captură strategie

Marile colegii din Județul Bacău nu par impresionate de această măsură, măsură care ar trebui să asigure informarea elevilor și părinților.

Captură facebook

Cineva doarme la Inspectoratul Școlar Județean, acel cineva care ar trebui să vegheze dacă marea strategie este și aplicată/băgată în seamă!

Niciun comentariu