Breaking News

latest

Dragoș Palade, patronul Clinicii Palade din Bacău, a produs un accident mortal pe E85!

Accidentul s-a petrecut între Metro și Letcani, iar victima, Stelian Ungureanu în vârstă de 55 ani care locuia într-unul din imobilele din z...Accidentul s-a petrecut între Metro și Letcani, iar victima, Stelian Ungureanu în vârstă de 55 ani care locuia într-unul din imobilele din zonă, nu a mai avut nicio șansă deoarece în urma impactului capul i-a fost strivit de asfalt. Victima a traversat printr-un loc nepermis, dar martorii susțin ca medicul circula cu o viteza foarte mare, potrivit nordestnews.ro

 „La data de 17 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu o victimă, ce a avut loc pe DN 28. Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că un auto, care se deplasa dintre Podu Iloaiei către Iași a acroșat un pieton, acesta decedând’’, se arată într-un comunicat al IPJ Iași. 

În urma acestui accident, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere de culpă.

În Bacău, familia Palade deține Clinica Palade, unde oferă consultații și Dragoș Palade. Însă familia mai deține și alte clinici în Iași!

Niciun comentariu