Breaking News

latest

Elevul agresat de la Răcătău devine la rândul său agresor și arestat la numai 15 ani!

Captura facebook Bună ziua Bacău v-a obișnuit cu articole despre fenomenul bullying din unitățile școlare din Județul Bacău. Prin...

Captura facebook


Bună ziua Bacău v-a obișnuit cu articole despre fenomenul bullying din unitățile școlare din Județul Bacău. Printre aceste cazuri se numără și situația elevului bătut la școală de soțul femeii de serviciu.

În acest caz intervine o situație mai rară. Elevul agresat devine agresor și la numai 15 ani, elevul este reținut 24 de ore pentru alte violențe.

"Minorul a fost condus la sediul poliției în vederea cercetărilor, fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni." IPJ Bacău 

Aparținătorii susțin că este o răzbunarea a părinților și profesorilor din Școala Răcătău-Răzești, asta după ce au făcut public incidentul cu soțul femeii de serviciu. Mai mult, motivează că nu este întâmplător modul cum s-au aliat toți împotriva elevului, semnând în comun declarațiile de acuzare, pentru un eveniment mai vechi, din 01.02.2022.

Bună ziua Bacău a atras atenția opiniei publice și Inspectorului Școlar General din Bacău că fenomenul bullying este scăpat de sub control, însă inspectoratul școlar este autist. Ca drept dovadă, victimele devin agresori la rândul lor!

Ce a făcut inspectoratul școlar până acum pentru Școala din Răcătău-Răzești? Nimic. Directorul este bine merci în funcție, violențele din acea școală devin o obișnuință, fiecare își face dreptate după cum consideră (vezi cazul soțului care l-a agresat pe elev direct în curtea școlii).

Asta se întâmplă când indiferența și neputința celor care ar trebui să vegheze la buna desfășurare a actului educational se ocupă cu "vânători de vrăjitoare"!

Între timp minorul a fost eliberat sub control judiciar! 

Revenim! 


Niciun comentariu