Breaking News

latest

Fostul director de la Școala Miron Costin a dat în judecată Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Andrei Enache, fostul director al Școlii Miron Costin Bacău a acționat în contencios administrativ și fiscal Inspectoratul Școla...

Andrei Enache, fostul director al Școlii Miron Costin Bacău a acționat în contencios administrativ și fiscal Inspectoratul Școlar Județean Bacău pentru anulare act administrativ - revocarea deciziei de demitere, repunerea pe funcție și plata diferenței de salariu până la data repunerii pe funcție! Fostul director a fost demis (politic) de Inspectorul Școlar general - Anca Egarmin, în urma incidentului în care un elev a fost sărbătorit în timpul orei cu o solistă de muzică populară și șampanie de copii. Reamintim spectacolul de prost gust, oferit în conferința de presa pentru demiterea fostului director, în care ocupantul funcției de prefect a venit cu poze de campanie, transformând tot "procesul administrativ" în politică de partid.

Sursele noastre spun că demiterea fostului director a fost abuzivă, fără temei, iar acest proces va face lumină. Reamintim că Andrei Enache a câștigat prin concurs postul de director, anterior a fost director la Școala Gimnazială Alecu Russo Bacău, unde a făcut performanță (administrativă).

În lumina celor relatate mai sus și în articolele anterioare, cerem imperios DEMISIA Inspectorului Școlar General. 

Niciun comentariu