Breaking News

latest

Minorul dispărut de acasă a fost la furat. Acesta ar fi sustras obiectele vestimentare expuse la uscat in afara balconului unei locuințe!

IPJ Bacău anunțase în această dimineață că un minor ar fi dispărut de la domiciliu: Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea volun...


IPJ Bacău anunțase în această dimineață că un minor ar fi dispărut de la domiciliu:

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitului STAN ROBERT, de 16 ani, din comuna Valea Seacă. La data de 17 martie a.c., minorul ar fi plecat voluntar de la domiciliu, însă nu a revenit până în prezent. SEMNALMENTE: 1,70 m înălţime, 55 Kg, păr negru, tuns scurt,ochi căprui, fața ovală. Minorul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, bluză albă, vestă verde și purta încălțăminte sport de culoare gri-albastru.

Între timp minorul s-a apucat de furat rufele unei femei de pe sârmă:

Polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat minorul în cauză, pe raza localității, având asupra sa mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Din verificări a rezultat că, acesta ar fi sustras obiectele vestimentare expuse la uscat in afara balconului unei locuințe. A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar prejudiciul in valoare de 500 de lei, a fost restituit păgubitei, o femeie de 38 de ani, din Bacău.

Niciun comentariu