Breaking News

latest

Plângere penală pe numele Inspectorului Școlar General din Bacău pentru mușamalizarea cazului Parincea!

Cazul elevului agresat în mod sistematic în Școala Gimnazială din Parincea trece la un alt nivel. Părinții au acționat în justiție persoanel...Cazul elevului agresat în mod sistematic în Școala Gimnazială din Parincea trece la un alt nivel. Părinții au acționat în justiție persoanele responsabile, sunt deciși să meargă până la CEDO pentru drepturile copilului lor. (DETALII AICI)

Pe surse aflăm că s-ar fi depus o plângere penală pe numele Anca Egarmin - Inspectorul Școlar General din Bacău, pentru mai multe fapte, printre care mușamalizarea cazului, pentru că știa personal de situația elevului, a vizionat acea înregistrare video în care apărea elevul într-o cușcă de câini și nu a luat decizii care să stopeze abuzurile la adresa minorului, abuzuri care au continuat! 

Pe surse aflăm că toată ancheta IȘJ Bacău se bazează pe un proces verbal neadevărat, făcut de un fost director al Școlii Gimnaziale Parincea, menit să paseze incidentul din curtea școlii in curtea primăriei Parincea. 
Între timp, în spațiul public au apărut imaginile șocante în care minorul de 14 ani se zbătea într-o cușcă de câini, spre amuzamentul colegilor de școală! 

Niciun comentariu