Breaking News

latest

Prefectul Bacăului - REPETENT la managementul comunicării!

Foto facebook/Instituția Prefectului Bacău Ocupantul funcției de prefect al Județului Bacău și-a postat public raportul de activitate pentr...

Foto facebook/Instituția Prefectului Bacău

Ocupantul funcției de prefect al Județului Bacău și-a postat public raportul de activitate pentru anul 2022. Am comparat ultimii 4 ani din activitatea Instituției Prefectului Bacău, iar anul 2022 este cel mai nesociabil mandat!

Dacă la capitolul Managementul Comunicării se laudă cu 66 de petiții, Liviu Miroșeanu (ex Prefect) se laudă cu 589 de apariții în presă (2020) și 10 conferințe de presă. Pentru un fost ziarist, este jenant să nu fii tu primul cel mai transparent om al județului!Referitor la comunicarea din mediul online, am asistat în anul 2022 la o acaparare a paginii oficiale ale instituției de către ocupantul funcției. Putem spune că ocupantul funcției de Prefect s-a folosit de pagina oficială pentru a se promova pe el și profilul său personal de Facebook. Niciodată în istoria Instituției Prefectului Bacău, ocupantul funcției nu s-a promovat atât de narcisist prin distribuirea unor conturi private de socializare (peste 77 de share-uri personale, numărate)!

facsimil raport activitate 2022

În final, după ce am analizat toate pozele în care acesta apare pe pagina instituției, ne permitem să-i facem o recomandare. Schimbați fotograful, păreți constipat în toate pozele!

Niciun comentariu