Breaking News

latest

Un băcăuan a jefuit o casă de amanet și a mers cu banii la păcănele!

Foto ilustrativa Reținut de polițiștii de investigații criminale, la scurt timp după comiterea faptei*  La data de 04 Martie a.c...

Foto ilustrativa

Reținut de polițiștii de investigații criminale, la scurt timp după comiterea faptei* 

La data de 04 Martie a.c, un apel telefonic al unui bărbat de 41 de ani, anunța polițiștii Secției 2 Poliție Bacău, despre faptul că, o persoană necunoscută, mascată, ar fi pătruns în punctul de lucru al unei societăți private din localitate, de unde ar fi sustras, prin executarea de acte de violență asupra angajatei, suma de aproximativ 4.000 de lei.

În urma unei mobilizări rapide de forțe de poliție, echipă operativă formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, a fost depistat și identificat un bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. 

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bacău, s-a stabilit faptul că, la data de 04 Martie a.c, în jurul orei 11.30, bănuitul, ar fi pătruns în incinta societății, purtând mască pentru a-și ascunde identitatea iar, prin acte de violență și amenințări asupra angajatei, o femeie de 37 de ani, ar fi sustras dintr-un sertar,suma de aproximativ 4.000 de lei.

Imediat după comiterea faptei, bărbatul și-ar fi schimbat obiectele de îmbrăcăminte pentru a împiedica identificarea sa. 

Cu toate acestea, în cel mai scurt timp, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău l-au depistat și identificat într-o sală de jocuri din localitate. 

Bănuitul a fost condus la sediul poliției pentru audiere, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. 

Bărbatul în cauză, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost introdus în Arestul I.P.J Bacău.

Comunicat IPJ Bacău 

Niciun comentariu