Breaking News

latest

Videochatistă din Bacău care și-a agresat copilul de 7 ani este cercetată penal!

  Foto clujust.ro O videochatistă este cercetată penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău pentru rele tratamente aplicate minorului....

 

Foto clujust.ro

O videochatistă este cercetată penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău pentru rele tratamente aplicate minorului. Aceasta a venit în 2021 din Scoția împreună cu fiul ei de 7 ani, fără a-i spune soțului, un fost boxer scoțian. Acesta a venit în România și a obținut în instanță, în noiembrie 2022, ca fiul să locuiască alături de el în București. Aceeași instanță însă i-a respins cererea de suplinire a consimțământului mamei pentru a-l duce pe băiat acasă în Scoția. Boxerul continuă lupta în instanțe, potrivit clujust.ro.
”Începând cu luna martie a anului 2021 numita Windsor Mihaela a pus in primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiului său W.C.I, în vârstă de 7 ani, prin exercitarea de acte de violenţă verbală şi fizică asupra acestuia, prin închiderea in mod repetat a minorului intr-una din încăperile locuinţei, precum prin faptul că minorul a asistat/vizionat in timp ce aceasta desfăşura activităţi cu conotaţie sexuală faţă de alte persoane.”, se mai arată în ordonanța de urmărire penală.
Extrase din interviul realizat de psiholog cu minorul: 
M: mă loveşte, mă incuie, se ” bage “( bagă) în costum de pisică, vorbeşte cu unii în calculator, şi are un geam. 

M: –rău, mă loveste, ma incuie, ma musca, (se schimbă pozitia corporala. se ghemuieste, si se imbratiseaza) 

M: ca nu sunt bun, sunt urat, ca tata e rau, ca sa spun o minciuna ca tata ma loveste. Ea ma loveste. 

P:- unde te loveste: 
M: palme, m-a ars cu tigara (indica zona fetei)

Niciun comentariu