Breaking News

latest

INEDIT. Producătorul Costel oferă GRATUIT varză murată pentru BĂTRÂNII din Bacău!

Cunoscutul producător local, Costel Buftea, face un gest creștinesc în postul Paștelui. Din dorința de a da înapoi ce Dumnezeu i-a dat și lu...Cunoscutul producător local, Costel Buftea, face un gest creștinesc în postul Paștelui. Din dorința de a da înapoi ce Dumnezeu i-a dat și lui, acesta s-a decis să ofere varză murată în mod gratuit pensionarilor din Bacău!

Vin cu o informație nu știu cum o sa se interpreteze dar eu îmi doresc sa fac acest lucru am mai făcut și în pandemie asa sa nu fie discuți și interpretări. Dragi bătrânei și pensionari. Joi va aștept în piata centrala Bacău între orele 10 și 11 unde voi da varză murată gratis. Varza va fii mai micuța dar se poate face fără probleme sărmăluțe. Pe butoi va fii scris. GRATIS PENTRU BĂTRÂNEI SI PENSIONARII. ,,IAR" pentru cârcotași va rog sa va abțineți pentru ca este săptămâna mare. Va aștept lingă butoaiele cu varză murată. COSTEL

Băcăuanii au lăudat gestul lui Costel, mai ales în contextul în care pensionarii sunt cei mai afectați de valul de scumpiri din ultima perioadă:


Frumos gest. Faceti asta și cu alte produse pentru cei care nu au posibilitatea să cumpere. Sunt mulți bătrâni nevoiași. Așa veți primi însutit în împărăția lui Dumnezeu! Felicitări. 

Dumnezeu vă va da înzecit înapoi respect un gest foarte frumos. 

 Felicitari. Poate va iau exemplu si alti comercianti cu alte produse.

Niciun comentariu