Breaking News

latest

Primii frați care au reușit să pășească împreună în echipa Jandarmeriei Române sunt de la Bacău. Cei doi au fost promovați azi!

  Primii frați care au reușit în anul 2008 să pășească împreună în echipa Jandarmeriei Române. Au promovat examenul la Școala Militară de Su...

 

Primii frați care au reușit în anul 2008 să pășească împreună în echipa Jandarmeriei Române. Au promovat examenul la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, fiind colegi de clasă, iar ulterior colegi de patrulă. Mereu au fost un sprijin unul pentru celalalt, iar în prezent plutonier adjutant Cocias Marius este seful de post al Postului de Jandarmi Balneoclimateric din Târgu-Ocna, iar plutonier adjutant Alexandra Dănculea este purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

Cel mai frumos moment! Eu și frațiorul meu am retrăit momentele avansări împreună. plutonier adjutant Alexandra Dănculea

 

Ziua Jandarmeriei Române a fost sărbătorită, astăzi, de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău. Pentru marcarea acestui moment important a fost desfășurată o activitate festivă în cadrul căreia opt ofițeri și 22 de subofițeri din cadrul celor două unități de jandarmi din Bacău au fost avansați în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim. De asemenea, alți colegi au fost recompensați cu diplome de merit, citare în Ordinul de Zi pe Unitate, felicitări și mulțumiri.
Niciun comentariu