Breaking News

latest

O elevă de 13 ani din Bacău, victimă a bullying-ului sexual!

UPDATE: La data de 08 mai a.c, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în mediul ...

UPDATE:

La data de 08 mai a.c, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în mediul on line referitoare la o minoră de 13 ani, din comuna Horgești care apare în ipostaze indecente. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deja existent la nivelul secției rurale de poliție, sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu minor. De asemenea, sunt desfășurate toate activitățile specifice, pentru stabilirea împrejurărilor în care au fost distribuite imaginile compromițătoare ce o privesc pe minoră. Polițiștii au anunțat reprezentații DGASPC Bacău și continuă toate activitățile în vederea protejării interesului superior al copilului și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate. IPJ Bacău


O minoră din Bacău, elevă la Școala Gimnazială Răcătau, Județul Bacău, este victima bullying-ului sexual, după ce s-a înregistrat goală și a postat pe diverse site-uri. Imaginile cu ea au ajuns repede și la colegii ei de școală, la profesori și conducerea școlii.

Pe surse aflăm că eleva este activă pe diverse site-uri de videochat:

Sunt niște filmulețe cu o fata care face videochat, eleva fiind în clasa a-8-a!

Se pare că minora este captivă unor adicții, unui anturaj dubios, cu o situație materială modestă:

Fata este cunoscută în sat, mai mulți minori și majori i-au fost clienți. 

Deși minora este cunoscută că oferă servicii sexuale, conform surselor noastre, aceasta nu a fost întrebată de nimeni de ce face asta, dacă are nevoie de ajutor. Nici diriginta acesteia, nici directorul școlii, nici alți profesori care o cunosc, nici inspectoratul școlar județean nu s-au obosit să îi ofere minorei ajutor de specialitate!

În ritmul ăsta fata va ajunge sigur caz social, mai ales că este discreditată maxim în școală, fiind de râsul colegelor ei care distribuie masiv pe grupurile lor acele imagini video nud cu ea. 

Pentru că reprezentanții site-ului nostru sunt excluși din grupul de presă și de la conferințele de presă ale inspectoratului școlar județean bacău (pentru că-i deranjăm), atragem atenția autorităților locale că minora are nevoie urgent de ajutor de specialitate! 

Niciun comentariu