Breaking News

latest

Romeo Stavarache a făcut închisoare NEVINOVAT. Statul îi plătește acum despăgubiri de peste 100.000 lei!

În anul 2014, fostul Primar al Mun. Bacău - Romeo Stavarache era trimis în judecată de sefa DNA – ST Bacau Cornelia Hrincescu si seful Secti...


În anul 2014, fostul Primar al Mun. Bacău - Romeo Stavarache era trimis în judecată de sefa DNA – ST Bacau Cornelia Hrincescu si seful Sectiei a II-a din DNA Claudiu Dumitrescu, iar TB l-a condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru tentativa la abuz in serviciu, desi procurorii au recunoscut in actul de sesizare a instantei ca “rezultat nu s-a produs”. Sentinta a fost atacata de Romeo Stavarache prin aparatorii sai, iar cauza a ajuns la Curtea de Apel Bacau, de unde a fost stramutata prin decizia ICCJ la Curtea de Apel Alba Iulia.


În 2014 - Romeo Stavarache spunea: Fapta pentru care sunt acuzat nu există, n-a existat niciodată. Singurul document care este invocat NU a fost niciodată semnat de mine!


În 2017, Romeo Stavarache reușește o primă mare victorie. Curtea de Apel Alba Iulia l-a achitat pe fostul primar al Bacaului pentru tentativa de abuz in serviciu, care nu era posibila, intrucat aceasta infractiune este una de rezultat, nu de pericol.

Prof. univ.dr - Valerian Cicolei, cel care a redactat noul codul penal făcuse opinie separată pe cazul Stavarache și atenționa de atunci că tentativa la abuz în serviciu nu este incriminată de legiuitor, și care era desființată de Curtea Constituțională in 2017.

În anul 2023, Stavarache reușește nucleara. Judecatoarele TMB Miruna Elena Petru si Claudia Iuliana Vacaru au obligat statul sa-i achite despagubiri de peste 100.000 lei fostului primar din Bacau Romeo Stavarache. Daunele au fost acordate dupa ce Stavarache a primit achitare definitiva in dosarul in care DNA l-a trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu.

În lumina celor prezentate, tragem concluzie că oponenții politici cu sprijinul oamenilor din justiție l-au tăvălit pe fostul primar fără a se face vinovat, tăvăleală pe banii românilor (cei care achită miliardul) și pe sănătatea fostului primar!

Niciun comentariu