Breaking News

latest

Grav accident cu 8 victime pe E 85, zona Răcăciuni.

Update 19:14: Un conducător auto de 28 de ani, din județul Vrancea în timp ce conducea un autoturism echipat cu anve...

Update 19:14:

Un conducător auto de 28 de ani, din județul Vrancea în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe sensul de mers Bacău - Adjud, a pierdut controlul directiei, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore . În autoturism se mai aflau 3 adulți și 4 minori . 
Urmări : 
- 2 minori (1 si 3 ani) - pasageri spate - declarati decedati dupa resuscitare ;
- ⁠cond auto si pasager dr fata (barbat, 30 ani) - raniti grav ;
- ⁠2 minori (1 si 6 ani) - pasageri spate - raniti usor ;
- ⁠2 adulti - femei (23 si 28 ani) - pasageri spate - ranite usor. Trafic blocat pe ambele sensuri pentru intervenție .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatul fiind negativ.. IPJ BACĂU 
Cei doi copii decedați sunt copii șoferului de 28 de ani.

Update 18.30: 
La sosirea forțelor de intervenție, doi minori se aflau în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestora. 

Celelalte șase victime implicate in accident sunt conștiente, cu multiple traumatisme,  find preluate  de către ambulanțele SMURD și SAJ, în vederea transportului către unitatea spitalicească. ISU BACĂU 

Știrea inițială era: 
În urmă cu câteva momente, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Răcăciuni, pe E85, în urma unui apel care anunța producerea unui accident rutier.

De urgență, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță TIM, o ambulanță Transport Victime Multiple și trei ambulanțe SAJ.

În urma recunoașterii s-a constatat faptul că, în accidentul rutier este implicat un autoturism în care se aflau opt persoane (patru adulți și patru copii).


INTERVENȚIA ESTE ÎN DINAMICĂ

Niciun comentariu