Breaking News

latest

Veste bună pentru băcăuani. Se deschide Pârtia Nemira de la Slănic-Moldova!

Veste bună pentru amatorii pârtiilor de schi. Vremea este favorabilă sporturilor de iarnă, iar weekendul acesta este numai bun pentr...

Veste bună pentru amatorii pârtiilor de schi. Vremea este favorabilă sporturilor de iarnă, iar weekendul acesta este numai bun pentru asta. Administratorii pârtiei Nemira anunță deschiderea pârtiei începând de azi. Prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Pârtia de schi Nemira este amplasată la intrarea în stațiunea Slănic-Moldova (jud. Bacău), în imediata apropiere a DN12B și are o traiectorie cu orientare spre nord, fiind situată la altitudinea maximă de 724, 54 metri (baza superioară) și altitudinea minimă de 484, 92 metri (punctul de plecare). Are o lungime pe înclinare de 1.414 metri, lăţime medie de 38 metri , o diferenţă totală de nivel de 240 metri şi o pantă medie de 17%, înclinaţie ce o încadrează în categoria pârtiilor uşoare şi, implicit, îi conferă pârtiei un grad de atractivitate deosebit de ridicat. Pentru asigurarea unor condiţii optime de practicare a schiului şi pentru a veni în întâmpinarea iubitorilor sporturilor de iarnă, pârtia este prevăzută cu: instalaţie de transport pe cablu, instalaţie de înzăpezit artificial, maşină de bătut zăpadă, instalaţie de iluminat pentru nocturnă, parcare auto, serviciu de salvamont s.a.

Niciun comentariu