Breaking News

latest

EXCLUSIV: La Biserica ”Sf. Dumitru – Narcisa” s-au furat toate donațiile credincioșilor!

Update: suma furată este de 30.000 de lei! " La data de 07 ianuarie a.c, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizaț...

Update: suma furată este de 30.000 de lei!

"La data de 07 ianuarie a.c, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați de către un angajat al unei biserici din municipiul Bacău, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o cutie o sumă de bani proveniți din vânzarea unor obiecte bisericești. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.IPJ Bacau

Pe surse aflăm că zilele trecute la Biserica ”Sf. Dumitru – Narcisa” a avut loc un jaf, toate donațiile credincioșilor au fost furate de către persoane necunoscute. Parohia SF. DUMITRU Bacău este una dintre cele mai mari din județul Bacău, mii de credincioși se adună în fiecare duminică la sfintele slujbe, fapt care a atras și atenția hoților.

Furtul a avut loc chiar în timp ce Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, slujea la Biserica „Sfântul Dumitru” – Narcisa din Bacău.

Foto: Facebook/ionut plescau

Autoritățile caută acum făptașii!

Dacă cineva deține informații care să ajute autoritățile să-i găsească pe hoți, nu ezitați să contactați cea mai apropiată secție de poliție!

Revenim!


Niciun comentariu