Breaking News

latest

Secta din Bacău condusă de o fată de PREOT care îți spune numărul de vieți trăite și rata vibrației sufletului.

Soul Realignment® înseamnă realinierea sufletului, metodă prin care deștepții fac o groază de bani de pe urma celor cred...



Soul Realignment® înseamnă realinierea sufletului, metodă prin care deștepții fac o groază de bani de pe urma celor creduli. Potrivit site-ului care vinde aceste servicii în Bacău - Ascendingsouls, realinierea sufletului reprezintă o terapie vindecătoare la nivel de suflet prin accesarea Registrelor Arhaice din dimensiunea a cincea, dimensiunea Sufletului. 

Dacă Sufletul dorește asistenţă, se achită costul acestui tip de sesiune, ulterior achitării urmând să efectuez citirea. Ascendingsouls

Secta promite pentru numai 550 de lei că: 
  • Îți spune numărul de vieți trăite și rata vibrației sufletului 
  • Câți ghizi spirituali ai 
  • Că-ți repară canalul de alimentare de la creator 
  • Îți spune câți asistenți (cei care transporta în univers rugămințile voastre) 
  • Nivelul de conexiune conștientă și subconștientă cu Sinele Înalt. 
  • Dacă există entități negative atașate, implanturi (fizice sau eterice), suflete atașate, forme de gând negative atașate, săgeți de mânie, procente de fațete de suflet primite de la alte suflete, procente de fațete de suflet pierdute sau cedate care vă afectează starea de bine. 

Secta devine tot mai accesibilă în rândul minorelor, a tinerelor din Bacău, aceasta promite că pentru numai 300 de lei te poate curăța de relații toxice cu partenerul, și asta cu o simplă accesare a înregistrărilor Akashice!

Lidera acestei secte din Bacău este fata unui cunoscut preot din Roman, motiv pentru care se explică de ce îl invocă pe Dumnezeu în mesajele ei de propagandă. Menționăm că Biserica Ortodoxă nu încurajează astfel de practici înșelătoare, și nici implicarea lui Dumnezeu în diferite secte care au drept scop practici financiare și denaturarea dreptei credințe!

Am cerut un punct de vedere oficial din partea EPRB, până la acest moment nu am primit un răspuns!




Niciun comentariu